Evropská unie

ADMP

Spolupráce v Pardubickém kraji

Spolupráce v Pardubickém kraji

Spolupráce v Pardubickém kraji
Hlavní rubrika: Co je nového?
Rubriky: Co je nového?
Datum zveřejnění: 28. dubna 2017

Ve čtvrtek 27. dubna jsme s radostí přijali pozvání ke spolupráci od kolegů z SKP-CENTRUM, o.p.s. a přijeli jim představit program Pět P.

V projektu Síťování služeb pro ohrožené děti a rodiny jsou zaangažované nejen neziskovky, ale i další důležité instituce jako např. magistrát, městská policie, ped.psych. poradna. Cílem setkání bylo předání inspirace, představení příkladů dobré praxe a identifikování základních potřebných opatření pro zlepšení v oblasti péče o ohrožené děti.

Program Pět P v kontextu celého setkání velmi dobře zapadl mezi ostatní nápady a návrhy jakým způsobem pomoc potřebným dětem a rodinám v Pardubicích a okolí dále směrovat nebo iniciovat.

Na setkání se nám podařilo vzbudit zájem o členství v naší asociaci u několika neziskových organizací v čele s poměrně novým dobrovolnickým centrem v Pardubicích a tak se těšíme, že sdílení našich dvacetiletých zkušeností nejen v programu Pět P budeme moci zužitkovat i ve spolupráci s kolegy, které jsme rádi poznali na setkání v SKP-CENTRU.